Μένουμε Δυνατοί! H Koskinidis Packaging Ενισχύει την Προσπάθεια Κατά της Εξάπλωσης του COVID-19

01 Δεκ 2020

Τα καθημερινά κρούσματα έχουν σταθεροποιηθεί σε τετραψήφιους αριθμούς στη χώρα μας και δυστυχώς οι νεκροί από το νέο κορονοϊο (COVID-19) πλησιάζουν τις δύο χιλιάδες. Η επιδημία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και εξαπλώνεται ραγδαία. Είναι λοιπόν ύψιστης σημασίας να ακολουθούμε σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και των υγειονομικών αρχών.

Η Koskinidis Packaging αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα της κατάστασης εντατικοποιεί την προσπάθεια με μία σειρά από επιπρόσθετες ενέργειες για τη διασφάλιση πρώτιστα της υγείας των εργαζομένων και των συνεργατών της και τον περιορισμό της διασποράς του ιού, αλλά και την απρόσκοπτη ροή της παραγωγής. Τα μέτρα που προστίθενται στην υπάρχουσα πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας είναι τα εξής:

  • Γίνεται εβδομαδιαία απολύμανση στον χώρο των κεντρικών εγκαταστάσεων στον Ταύρο το Σάββατο και την Κυριακή από τις 14 Νοεμβρίου και για τους επόμενους τρεις μήνες κάθε Σάββατο και Κυριακή.
  • Η εταιρεία έχει προμηθεύσει σε όλους τους εργαζόμενους δύο υφασμάτινες μάσκες. Είναι υποχρεωτική η χρήση από όλους και σε όλους τους χώρους της εταιρείας.
  • Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας υπάρχουν μάσκες μιας χρήσης για όποιον εργαζόμενο ξεχάσει να την φέρει μαζί του καθώς και για οποιονδήποτε άλλο εξωτερικό συνεργάτη, επισκέπτη ή πελάτη επιθυμεί να εισέλθει στην εταιρεία.
  • Η εταιρεία πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Ταύρο, στο Κορωπί και στο Μοσχάτο λήψη δείγματος από όλους τους εργαζόμενους από κατάλληλα εξοπλισμένο ειδικό συνεργείο και επακόλουθη μοριακή εξέταση για τον Covid-19. Η τρίτη δειγματοληψία μετά από την επιστροφή από τις καλοκαιρινές άδειες έγινε στις 20 Νοεμβρίου. Οι εργαζόμενοι είχαν ενημερωθεί εκ των προτέρων και προσήλθαν σε ειδικό χώρο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπου έγινε η δειγματοληψία. Για άλλη μία φορά, ευτυχώς κανένα θετικό δείγμα δεν εντοπίστηκε.

Η Koskinidis Packaging παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της επιδημίας του COVID-19 και βρίσκεται σε εγρήγορση και ετοιμότητα έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η παραγωγή, μεριμνώντας παράλληλα για την καλή υγεία του προσωπικού και των συνεργατών μας.