Η Koskinidis Packaging Γιορτάζει τα 100 της Χρόνια

19 Ιούλ 2022

Πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου στις 30 Ιουνίου 2022 η εκδήλωση εορτασμού των 100 χρόνων της Koskinidis Packaging. Τους καλεσμένους υποδέχτηκε η διοίκηση της εταιρίας σε μία καθηλωτική ατμόσφαιρα που δημιουργούσε το επιβλητικό Ζάππειο Μέγαρο, οι οθόνες led με τα χρώματα της Koskinidis Packaging, και η μουσική του Σταμάτη Σπανουδάκη. Ταυτόχρονα, σε παράπλευρη αίθουσα οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν εντυπωσιακή ψηφιακή έκθεση με όλα τα προιοντα συσκευασιας της Koskinidis Packaging.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Θεόδωρος Ζωντανός, κάνοντας μία αναδρομή στο 1922, στις δυσκολίες και στο ιδιαίτερα ρευστό κλίμα των καιρών αυτών. Και τόνισε, “Χρειαζόταν όραμα και θάρρος για να στήσεις μια επιχείρηση στην Ελλάδα σε αυτές τις ταραγμένες εποχές. Ο Στυλιανός Σ. Κοσκινίδης το έκανε και το έκανε με τον σωστό τρόπο. Ίδρυσε μια εταιρεία που έχει ωφελήσει για 100 χρόνια εργαζόμενους, συνεργάτες, κοινωνία και κράτος. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία αναπτύχθηκε σε μια σύγχρονη βιομηχανία συσκευασίας. Η επέτειος των 100 χρόνων είναι ένα σημαντικό ορόσημο που λίγες εταιρείες επιτυγχάνουν.”

Η Πρόεδρος της εταιρείας, κα Μάρθα Κοσκινίδου, σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα δήλωσε, “Ο πατέρας μου, Στέλιος Σ. Κοσκινίδης, έλεγε: <<Η κορυφή θέλει μέτρο. Μυστικά επιτυχίας δεν υπάρχουν. Μόνο άνθρωποι που κάνουν το όραμά τους πραγματικότητα.>> Η εταιρεία Koskinidis Packaging πορεύεται εδώ και έναν αιώνα με βάση αυτές τις αρχές. Δουλειά, Μέτρο, Υπευθυνότητα, Πείσμα, Φιλότιμο, Όραμα. Και αναπτύσσεται με γοργά και σταθερά βήματα.” Και συμπλήρωσε, “Ο Στέλιος Κοσκινίδης έφυγε αιφνίδια από τη ζωή πριν από 3,5 χρόνια και δεν έζησε να δει τα αποτελέσματα των θεμέλιων λίθων που τοποθέτησε στο γίγνεσθαι της ελληνικής βιομηχανίας εκτύπωσης και κυτιοποιίας. Ωστόσο, παρά το ότι ο πατέρας μου δεν βρίσκεται πια μαζί μας να μας παρέχει την πολύτιμη καθοδήγησή του, η Koskinidis Packaging παραμένει μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση με ελληνική ψυχή.”

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το δείπνο και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα. Οι καλεσμένοι της Koskinidis Packaging, εργαζόμενοι, πελάτες, προμηθευτές, και συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους μετά από παραπάνω από δύο χρόνια χωρίς εκδηλώσεις με φυσική παρουσία και να ευχηθούν η Koskinidis Packaging να παραμείνει σταθερή στις αξίες της και πρωτοπόρα στο χώρο της συσκευασίας για τουλάχιστον άλλα 100 χρόνια.