Καλή Χρονιά από την Koskinidis Packaging! Κοπή Bασιλόπιτας 2021

11 Φεβ 2021

 Αυτή η χρονιά είναι κάπως… ιδιαίτερη. Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε όπως κάθε χρόνο. Δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε εκδηλώσεις όπως τις είχαμε συνηθίσει. Και έχουμε τόση ανάγκη να γιορτάσουμε. Να είμαστε αισιόδοξοι.

image0

Η Koskinidis Packaging έχει εντατικοποιήσει την προσπάθεια για τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των συνεργατών της και τον περιορισμό της διασποράς του ιού, αλλά και την απρόσκοπτη ροή της παραγωγής. Εκτός από τα μέτρα καθημερινής απολύμανσης και προστασίας, η εταιρεία πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Ταύρο, στο Κορωπί και στο Μοσχάτο λήψη δείγματος από όλους τους εργαζόμενους από κατάλληλα εξοπλισμένο ειδικό συνεργείο και επακόλουθη μοριακή εξέταση για τον Covid-19.

image2

Για το λόγο αυτό, τηρώντας όλες τις απαραίτητες αποστάσεις και λοιπά προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας λόγω covid-19, στάθηκε δυνατό σε ένα ζεστό και εγκάρδιο κλίμα οι εργαζόμενοι της εταιρείας να κόψουν τη βασιλόπιτα για το 2021 τηρώντας το έθιμο. Η εκδήλωση της παραδοσιακής βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου σε μία ζεστή ατμόσφαιρα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Ταύρο. Κάθε χρόνο στην Koskinidis Packaging δύο φλουριά κληρώνονται για μία και έναν συνάδερφο αντίστοιχα. Φέτος οι τυχεροί ήταν η κα Νίκη Βούλτσου από την διεύθυνση προμηθειών και ο κ. Κωνσταντίνος Τρυπαναγνωστόπουλος, packaging designer.

image3

Η Πρόεδρος της εταιρείας, Μάρθα Κοσκινίδου, αφού έκοψε την πίτα, και μοιράστηκαν στα κομμάτια σε περισσότερους από 100 εργαζόμενους της εταιρείας δήλωσε: «Να έχουμε μία καλή χρονιά, με υγεία αισιοδοξία, ελπίδα και πάθος για τη δουλειά μας! Χρόνια Πολλά!»

image1

image4