Η Koskinidis Packaging Θέτει τον Πήχη Ψηλά

21 Αυγ 2018

Το Φεβρουάριο του 2018 ο κ. Στυλιανός Κοσκινίδης, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Koskinidis Packaging, παραχώρησε συνέντευξη στο διμηνιαίο περιοδικό Αll Pack Hellas.

Το περιοδικό Αll Pack Hellas είναι η κυρίαρχη εξειδικευμένη έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση για τη συσκευασία στην Ελλάδα, με περισσότερους από 30.000 αναγνώστες.

Ο κ. Κοσκινίδης, πάντα παρών στο κέντρο της παραγωγής όπως όταν πρωτοξεκίνησε, συνεχίζει την οικογενειακή του παράδοση με τη συμμετοχή και της νεότερης γενιάς Κοσκινίδη. Περήφανος για τη μακρά ιστορία της εταιρείας που συμπληρώνει σύντομα 100 χρόνια δημιουργικότητας και εφευρετικότητας και την ηγετική θέση που κατέχει πλέον στον τομέα της, αναπολεί το παρελθόν και τη σκληρή δουλειά που έφτασε τη μικρή βιοτεχνία του πατέρα του από το 1922 ως εδώ. Ωστόσο τονίζει ότι έκτοτε η εταιρεία αναγεννήθηκε και συνεχώς αναπτύσσεται με αποφασιστικά βήματα.

omada kentro

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Κοσκινίδης, η Koskinidis Packaging συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες και πιο εύρωστες του κλάδου με πλήρη και υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που σε πολλές περιπτώσεις είναι μοναδικός στο είδος του στην Ελλάδα, μιας και αναβαθμίζεται συνεχώς με στόχο να διευρύνει η εταιρεία ακόμη περισσότερο το φάσμα των δυνατοτήτων και των υπηρεσιών της.

Σχετικά με τους πελάτες και τον ανταγωνισμό της Koskinidis Packaging, ο κ. Κοσκινίδης αναφέρει πως το πελατολόγιό της εταιρείας, όχι τυχαία, περιλαμβάνει μεγάλες ελληνικές εταιρείες και με μεγάλες απαιτήσεις ως προς τους χρόνους παράδοσης των προϊόντων και ως προς την ποιότητα και ιδιαιτερότητας των συσκευασιών. Τα προϊόντα της Koskinidis Packaging σήμερα περιλαμβάνουν πρωτότυπες συσκευασίες για τρόφιμα, ποτά, γενικά και φαρμακευτικά προϊόντα, απορρυπαντικά, καλλυντικά, προϊόντα προώθησης και μεταφοράς (way cup), καθώς και RCT (Round Corner Tube) και stands.

Η εταιρεία παραμένει ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό διότι ικανοποιεί τους πελάτες της μεν αλλά ταυτόχρονα διαμορφώνει νέες τάσεις για την αγορά.

Ο κ. Κοσκινίδης αναφέρεται τέλος στη σημασία της συνεχούς υποστήριξης της τοπικής κοινωνίας, καθώς και της προστασίας του περιβάλλοντος και στην τεράστια επένδυση που έχει κάνει η εταιρεία για τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας και τη μέγιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων φυσικών πόρων, ώστε η επίδρασή της στο περιβάλλον να έχει μόνο θετικό πρόσημο.