Στηρίζουμε τον Αθλητισμό

11 Σεπ 2018

Σε υψόμετρο 900 μέτρων περιστοιχισμένο από τα καταπράσινα Ευρυτανικά βουνά βρίσκεται το Κέντρο Προετοιμασίας Αθλητών Καρπενησίου, όπου διεξήχθη και στις 16-18 Ιουνίου 2018 το τριήμερο τουρνουά της Boca Sport με την ονομασία «Karpenisi Summer Boca Cup». Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε όπως και κάθε χρόνο σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες με τη συμμετοχη των ομάδων ΠΑΟ Ρουφ, ΠΑΕ Παναιτωλικός, Αιγάλεω, Σχολή Ολυμπιακού Ταύρου, Αήττητος Σπάτων, Άρης Χολαργού, Ακαδημία Βιερίνια, Αριστέας Άργους, Ελευθερούπολη, Αίας Ταύρου, Ελλάς Βέλους, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και ΠΑΟΚ Καρπενησίου.

Στη φετινή διοργάνωση η Koskinidis Packaging δεν ήταν ένας απλός φίλαθλος. Η εταιρεία υποστήριξε έμπρακτα τα 80 παιδιά και τους προπονητές της ΠΑΟ Ρουφ με τη δωρεά των σετ αποστολής. Αλλά δε σταμάτησε εκεί. Η εταιρεία έφτιαξε επίσης πρωτότυπα ομοιόμορφα μαγιό για τα παιδιά ώστε να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα του ξενοδοχείου Avaris που φιλοξένησε την ομάδα.

 

Η διοίκηση και τα παιδιά της ΠΑΟ Ρουφ ευχαρίστησαν θερμά τη διοίκηση της Koskinidis Packaging και τον αντιπρόεδρο της ομάδας, κ. Δημήτρη Κρητικό για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Ο κ. Κρητικός δήλωσε: «Όλα είναι έτοιμα για να ζήσουμε άλλη μια εμπειρία και να έχουμε μια αξιοσημείωτη παρουσία στο μαγευτικό Καρπενήσι όπως αρμόζει σε αυτό το τεράστιο κλαμπ που λέγεται ΠΑΟ Ρουφ.»