Μία Εταιρεία στο Πλευρό της Τοπικής Κοινωνίας

12 Ιούλ 2018

Αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή τους στην κοινότητα, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου τίμησε πρόσφατα την Κοσκινίδης ΑΒΕΕ / Koskinidis Packaging και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Στυλιανό Κοσκινίδη.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου-Ταύρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, κ. Ανδρέας Ευθυµίου, απένειμε βραβείο αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά της εταιρείας στην περιοχή.

Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (CSR) η Koskinidis Packaging προσέφερε τραπεζοκαθίσματα και επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη δημιουργία και την ολοκλήρωση της νεοσύστατης κοινωνικής κουζίνας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Η πρωτοβουλία αποσκοπούσε στη βελτίωση της καθημερινότητας των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του δήμου.

Tο πρόγραμμα CSR της Koskinidis Packaging, πρώτιστα με ευαισθησία και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, συμβάλλει μεταξύ άλλων στην προώθηση της βιωσιμότητας και της περιβαλλοντικής συνείδησης και στη στήριξη των τοπικών κοινοτήτων μέσω πρωτοβουλιών που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων.