Η Koskinidis Packaging Προχωρά σε Νέες Επενδύσεις

10 Μάι 2021

Στόχος της Koskinidis Packaging είναι να παραμένει ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό διαμορφώνοντας νέες τάσεις για την αγορά. H εταιρεία σήμερα συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες και πιο εύρωστες του κλάδου κυρίως λόγω τους υπερσύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού που σε πολλές περιπτώσεις είναι μοναδικός στο είδος του στην Ελλάδα, μιας και αναβαθμίζεται συνεχώς με στόχο να διευρύνει η εταιρεία ακόμη περισσότερο το φάσμα των δυνατοτήτων και των υπηρεσιών της.

Η Koskinidis Packaging συνεχίζει τις επενδύσεις σε εξοπλισμό και ανακοινώνει επενδύσεις ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ που θα διατεθούν μέχρι το τέλος του έτους 2021 σε μία κοπτική μηχανή, και μία εκτυπωτική μηχανή μεγάλου format. Η αγορά της κοπτικής μηχανής έχει ολοκληρωθεί και πρόκειται για μία Bobst Spanthera 106 LER. Η αγορά της νέας εκτυπωτικής μηχανής θα ολοκληρωθεί εντός του 2021.

IMG 6388

Η πρόσφατη επένδυση επιτρέπει στην Koskinidis Packaging να βελτιώσει περαιτέρω τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της. Το έργο υπογραμμίζει τη δέσμευση της διοίκησης στην καινοτομία. Η Koskinidis Packaging επενδύει δυναμικά με μεγαλύτερη ευελιξία και τόλμη στο μέλλον.