Γυρίσαμε Από Διακοπές / Δεν Ξεχνάμε τον Κορονοϊό

22 Σεπ 2020

Τα επιβεβαιωμένα θετικά δείγματα από τον νέο κορονοϊο Covid-19 ανά τον κόσμο ξεπερνούν μέχρι στιγμής τα 30 εκατομμύρια, ενώ οι θάνατοι προσεγγίζουν ήδη το εκατομμύριο. Αναμφισβήτητα δεν πρόκειται για άλλη μία απλή γρίπη, όπως κάποιοι υποστήριζαν. Και ενώ στη χώρα μας τα έχουμε μέχρι στιγμής «πάει πολύ καλά» όπως μας λένε, με λιγότερα από 15 χιλιάδες θετικά δείγματα και λίγο περισσότερους από 300 θανάτους, αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να εφησυχάζουμε.

tenrbgfsg

Η διεύθυνση της Koskinidis Packaging αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης και για το λόγο αυτό φρόντισε να είναι καθόλα προετοιμασμένη η εταιρεία για την επιστροφή των εργαζόμενων από τις καλοκαιρινές άδειες. Ως εκ τούτου, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, πρώτη μέρα εργασίας για όλους μετα τις καλοκαιρινές διακοπές, πραγματοποιήθηκε από κατάλληλα εξοπλισμένο ειδικό συνεργείο του Ιατρικού Κέντρου MEDIONE σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Ταύρο, στο Κορωπί και στο Μοσχάτο λήψη δείγματος από όλους τους εργαζόμενους και επακόλουθη εξέταση για τον Covid-19. Οι εργαζόμενοι είχαν ενημερωθεί εκ των προτέρων από την υπεύθυνη προσωπικού και προσήλθαν με αλφαβητική σειρά σε ειδικό χώρο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπου έγινε η δειγματοληψία. Όσοι εργαζόμενοι δεν ήταν εκείνη την μέρα παρόντες ήταν ενήμεροι ότι υποχρεούνταν να προσέλθουν σε κάποιο από τα υποκαταστήματα του Ιατρικού Κέντρου MEDIONE ώστε να γίνει έλεγχος για τον νέο κορονοϊό, κάτι το οποίο αποτελούσε απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή στη θέση εργασίας τους στην εταιρεία.

Πρόκειται για μία ακόμα συντονισμένη προσπάθεια της Koskinidis Packaging, μέρος μίας σειράς ενεργειών, για τη διασφάλιση πρώτιστα της υγείας των εργαζομένων, αλλά και των συνεργατών της, τον περιορισμό της διασποράς του ιού, και την απρόσκοπτη ροή της παραγωγής.

vbtfrggrfgd

5yt4rfghy6