Νέες Τάσεις: Η Koskinidis Packaging Διακρίνεται στα WorldStar Awards 2018

28 Ιούλ 2018

Για σχεδόν έναν αιώνα η Koskinidis Packaging παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα συσκευασίας. Με βάση τους τέσσερις ακρογωνιαίους λίθους της καινοτομίας, της ευελιξίας, των ανταγωνιστικών τιμών και της άριστης εξυπηρέτησης των πελατών, η εταιρεία έχει εδραιωθεί ως ηγέτης στον τομέα της. Πρωτοπόρος στον εκσυγχρονισμό της λιθογραφίας στην Ελλάδα, η Koskinidis Packaging συνεχίζει να επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής για να προσφέρει μια εκπληκτική σειρά πρωτοποριακών προϊόντων συσκευασίας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με την εντυπωσιακή εμφάνιση του stand Pop Mentors, η Koskinidis Packaging κέρδισε πρώτο βραβείο στην κατηγορία WorldStar Award Point στα WorldStar Packaging Awards 2018. Το stand Pop Mentos είναι πρωτοποριακό και αντανακλά τη μοναδικότητα της εταιρείας. Χρησιμοποιώντας επιπλέον στοιχεία για να τονίσει τη φρεσκάδα και το χαρακτηριστικό σχήμα του προϊόντος, ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του stand προβάλλει το προϊόν με μοναδικό τρόπο.

Από τη μικρή βιοτεχνία του Στυλιανού Κοσκινίδη το 1922 η Koskinidis Packaging εξελίσσεται σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη, ελληνική εταιρεία με διεθνείς φιλοδοξίες και προοπτικές.