Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Στυλ. Σ. Κοσκινίδης ΑΒΕΕ, ο κ. Θεόδωρος Ζωντανός

05 Σεπ 2022

Από τις 5 Σεπτεμβρίου 2022 ο κ. Θεόδωρος Ζωντανός αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της KOSKINIDIS PACKAGING SA / ΣΤΥΛ. Σ. ΚΟΣΚΙΝΊΔΗΣ ΑΒΕΕ.

Ο κ. Θεόδωρος Ζωντανός διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των υλικών συσκευασίας, έχοντας διατελέσει στέλεχος της ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Α.Ε. για συνολικά 25 έτη, εκ των οποίων τα τελευταία 8 χρόνια ως Γενικός Διευθυντής (2015 – 2022).

Ο κ. Ζωντανός έχει ολοκληρώσει σπουδές στην Διοίκηση επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA από το Kingston University London. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Meng, Packaging Engineering από το Konstanz University of Applied Sciences. Τέλος έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του International Packaging Institute (Neuhassuen, Ελβετία).

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κα Μάρθα Κοσκινίδου, αναφερόμενη στην ανάληψη του ρόλου του Διευθύνοντα Συμβούλου της Στυλ. Σ. Κοσκινίδης ΑΒΕΕ, δήλωσε:
«Θα ήθελα να καλωσορίσω τον κ. Θεόδωρο Ζωντανό στην KOSKINIDIS PACKAGING SA, προσβλέποντας σε μία αποτελεσματική και δημιουργική συνεργασία. Μετά από έναν αιώνα σκληρής δουλειάς και ενεργής παρουσίας στην ελληνική βιομηχανία, γιορτάσαμε πρόσφατα τα 100 χρόνια της εταιρίας. Έχοντας διανύσει μια μακρά, επιτυχημένη, αλλά και γεμάτη προκλήσεις διαδρομή, είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα σε μία νέα εποχή. Είμαι πεπεισμένη ότι η πλούσια διοικητική εμπειρία του Θεόδωρου, η μακρά πορεία του στον κλάδο μας και το επιχειρηματικό του ένστικτο θα μας οδηγήσει στο κατώφλι μίας λαμπρής δεύτερης εκατονταετίας.»


H βραβευμένη εταιρεία Koskinidis Packaging, η εταιρεία που ίδρυσε και απογείωσε ο Στέλιος Σ. Κοσκινίδης, συμπληρώνει φέτος έναν ολόκληρο αιώνα στον τομέα της κυτιοποιΐας-λιθογραφίας και συνδυάζει μοναδικά την παράδοση με την πρωτοπορία και την τεχνολογία. Με συνολικό εμβαδό πλέον των 20.000 τ.μ, 140 εργαζόμενους, και πελατολόγιο που περιλαμβάνει κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες την εμπιστεύονται για τον άριστο υλικοτεχνικό της εξοπλισμό, τη συνολική ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και την εμμονή στην καινοτομία, η Koskinidis Packaging είναι μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα εταιρεία που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.