Ο ΠΑΟ Ρουφ Βραβεύει την Στυλ. Σ. Κοσκινιδης ΑΒΕΕ

Ο ΠΑΟ Ρουφ Βραβεύει την Στυλ. Σ. Κοσκινιδης ΑΒΕΕ

24 Απρ 2019

H κοπή της Βασιλόπιτας του ιστορικού ΠΑΟ Ρουφ για το 2019 πραγματοποιήθηκε στις αρχές τους έτους στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σεράφειου Κολυμβητηρίου.

Παρευρέθηκαν παράγοντες της ομάδας, ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών και των ακαδημιών του συλλόγου, καθώς και πολλές προσωπικότητες από τον πολιτικό χώρο, όπως οι κ.κ. Κώστας Μπακογιάννης, Γιώργος Πατούλης, Βασίλης Κικίλιας και Βαγγέλης Ξυδέας.

 MHT9392

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, κ. Δημήτρης Κρητικός, καθώς και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου κ. Αντώνης Κουσουρίδης, με τον κ. Αποστόλη Καραμπά έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, και στη συνέχεια παρουσίασαν βίντεο με την ιστορική διαδρομή του Ρουφ και αφιέρωμα στις ακαδημίες του συλλόγου. Ακολούθως, απονεμήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις.

Ως μέγας χορηγός της ομάδας και των ακαδημιών ΠΑΟ Ρουφ βραβεύθηκε και η Στυλιανός Σ. Κοσκινίδης ΑΒΕΕ. Ο σύλλογος απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της εταιρείας για την πολύτιμη συμβολή και προσφορά της Koskinidis Packaging στο έργο της ομάδας. Με τη γενναιόδωρη και συνεχή συνδρομή της εταιρείας σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό στα 350 παιδιά της ομάδας, η Koskinidis Packaging στηρίζει τον αθλητισμό και την προσπάθεια και το κοινωνικό έργο του ΠΑΟ Ρουφ.

file 33